Anda ingin belajar bermain gitar?
Kenapa anda nak belajar main gitar?

Mungkin anda ingin jadi Artis seperti Najwa Latif,Yuna..

Mungkin juga anda ingin bermain gitar sambil menyanyikan lagu Surat Cinta Untuk Starla dengan harapan ada awek yang terpikat..

Tapi mungkin anda ada masalah ini..

#Tak ada cikgu yang nak ajar

#Ada kelas gitar tapi jauh dan mahal

#Beli buku gitar tapi tak faham

#Dah tengok youtube pun tak tau mana nak mula

Kini anda tidak perlu lagi risau. Kata orang, perjalanan beribu batu bermula dengan langkah pertama!

 

 

Memperkenalkan..

 

E-book Pengajian Gitar Jarak Jauh (ASAS) – oleh Shah Putra

 

Khas Untuk : Penyanyi yang ingin main gitar sambil menyanyi 

 

 

Apa yang menarik tentang E-book ini?

 

  1. Mudah difahami – penerangan dengan bahasa yang santai beserta penerangan bergambar dan juga video. Kalau tak faham jugak boleh direct whatsapp penulis..:)
  2. Teknik Rahsia – Macammana belajar 10 kod sahaja boleh main bermacam-macam jenis lagu popular.
  3. Jimat Masa & Tenaga – Tak perlu keluar duit minyak nak pergi kelas belajar gitar.
  4. Sesuai untuk semua peringkat umur.
  5. Harga Yang Murah – Hanya RM67 Sahaja.

 

Bonus 

Grup Sokongan!

Jadi anda boleh berbincang dengan guru gitar tentang pembelajaran anda.
Boleh temu kawan baru juga!

 

 

 

Dapatkan Segera!

 

Pembayaran Terus

 

RM 67

Ansuran Bulanan

 

RM 6.70 x 12

Kad Debit/Kredit sahaja

 

 

Inginkan 10% Diskaun?
Mari jadi Tetamu SViP

Tetamu SViP

 

 

 

 

 

 

Tinggalkan Soalan / Komen...