textspace_1448473308_ed4940b9

 

Hadiah Utama :

Satu Rakaman Single Percuma!

Mari Sertainya!

 

 

 

 

 

Ingin UjiBakat di Pertandingan Sajakiri-Vokal?

 Kini Dibuka!

 

Hadiah Utama :

Satu Rakaman Single Percuma!

 

SVLogo

 

 

 


 

Sila Daftar/Log Masuk :

 

Belum Daftar







  • Sila TUNGGU 1 MINIT selepas anda menekan Butang Submit. Terimakasih!

Sudah Daftar – Log Masuk


 

Arkib Sajakiri-Vokal

SVM3 : Jun - Sept 2013

Juara : M Fauzi
Tinggal Rangka 

Naib Juara : Jecko
Demi Masa (Upgrade)

Ketiga : Polat
Syorgaku

SVM2 : Jan - Apr 2013

Juara : SIR
Mawarni

Naib Juara : SIR
Pelangi

Ketiga : Zukhri
Heryanti

SVM1 : Sep - Nov 2012

Juara : Sam Muhammad
Kau Tak Pernah Tahu

Ketiga : Syed Zainal
Kau Tak Pernah Tahu 

Kelima : Jecko
Kau Tak Pernah Tahu

1. Sam Muhammad

Juara SVM1 / Kau Tak Pernah Tahu

116 Muat-turun.
Sila klik.

 

2. M Fauzi

Juara SVM3 / Tinggal Rangka

4 Muat-turun.
Sila klik.

 

3. SIR

Juara SVM2 / Mawarni

0 Muat Turun.
Sila klik.

 

 

 

 

Sajakiri-Vokal adalah pertandingan nyanyian online
yang mempertaruhkan lagu ciptaan kami.

 


Ujibakat Peserta

  1. Tempoh Ujibakat : 4 April – 29 Mei 2016.
  2. Ujibakat dibuka untuk semua rakyat Nusantara ; Malaysia, Singapura dan Indonesia.
  3. Hanya Lagu Sajakiri untuk dipilih.
  4. Hanya 5 Peserta terbaik akan dipilih.


 

Undian Finalis

  1. Tempoh Undian : 30 Mei – 3 Julai 2016.
  2. Undian dibuka untuk semua orang.
  3. Pemenang akan mendapat rakaman lagu Sajakiri secara percuma.

 

 

 

 

 

41 komen

  • MOHAMAD KHAMARUL NIZAM BIN JAMIL December 1, 2015   Balas

    Lagu tu sangat sedap … Saya ingin menjadi anak seni tanah air … Tetapi saya tidak mengetahui bagaimana caranya untuk memulakan sebagai penyanyi … Apakah pendapat anda untuk membantu saya …

    • Zainal Zulia December 22, 2015   Balas

      Khamarul, sertailah pertandingan Sajakiri-Vokal ini.

  • Kamal Aideed December 24, 2015   Balas

    MAcam mana nak ikut ni?

    • Zainal Zulia December 24, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

  • aida adlina December 31, 2015   Balas

    Nak sertai pertandingan sajakiri-vokal mcm mna ya? boleh terangkan lebih lanjut.

    • Zainal Zulia December 31, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

  • zakrishamdrs January 4, 2016   Balas

    dah clicked sertai ujibakat tapi kena log in . tapi dah log in . bila log in dia suruh click link kat email tapi dah click . pls help ? Yahoo

  • Muhamad Syafiq Azzanuddin B Hamzah January 11, 2016   Balas

    Macam mana nk join ujibakat ni wek?! dah daftar dah. tapi xpaham! boleh tunjuk ajar! please!

  • nana January 12, 2016   Balas

    Macam mana nak hantar

  • ikhwanmunzir February 8, 2016   Balas

    dh dftar tapi dkt mna persetujuan jadi ke x jadi nya ujibakat?

    • Zainal Zulia February 9, 2016   Balas

      Menurut rekod saya, Ikhwan belum klik link dalam email kami hantar untuk pendaftaran. Sila periksa.

  • zarith sofia jusri February 10, 2016   Balas

    Saya dah register 🙂

  • mufa bin muhamad February 10, 2016   Balas

    sy mufa dr perak umo 36 taun

  • Leng February 10, 2016   Balas

    Saya ada soalan..Lagu-lagu sajakiri ni yang macamana yah?

    • Zainal Zulia February 10, 2016   Balas

      Hi Leng. Untuk dengar, harus daftar terlebih dahulu.

  • Nazhatul afiqah March 8, 2016   Balas

    Saya dh daftar da dpt pngesahan emel pn tp cmne nk pilih lgu atau nk thu ujibakat kay mne..or lagu ape

  • amal ikhlas March 12, 2016   Balas

    Ni lgu single pertama amal.. hehe promote jp

    • Zainal Zulia March 12, 2016   Balas

      Salam Amal. Maaf tidak boleh promosi di sini.

      Amal ingikan kami reviu lagu ini secara peribadi? Sila daftar http://www.sajakiri.com

      • Ayong April 13, 2016   Balas

        Kejap2 x fham ni sya da dftar leps tu ape pulk.. kne antar video nyanyi ke mcm mna?

        • Zainal Zulia April 13, 2016  

          Ya Ayong kena hantar video nyanyian. Cuba klik Tab : Sertai Ujibakat

  • Qayyum Aiman April 2, 2016   Balas

    Mcm mne nak join

    • Zainal Zulia April 2, 2016   Balas

      Salam Aiman. Cuba klik Tab ‘Sertai Ujibakat’ di atas ini.

  • Ayong April 14, 2016   Balas

    Nk hntar video dekt email abg bole? Sebb sya still x fhm and lagu tu lk cmne nk pilih

  • MUHAMAD HARIS NAIM BIN MAT ALI April 14, 2016   Balas

    lepas daftar pastu buatpa ?

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    Done.

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    I dah dftr. Pasty cena ni?

  • Mohd Fitrie Aziz Bin Rahman April 19, 2016   Balas

    Macam mne nk join ujibakat tu???? Tlg jelaskn

  • vianie April 21, 2016   Balas

    I really want to join this competition but how?

  • Ara April 24, 2016   Balas

    Boleh hntr 1 je ke lagu?

  • Nerlylea m.fontanilla April 24, 2016   Balas

    Ingin memcuba bakat dan ingin tahu sejauh mana vokal saya..

  • Masitah Low April 25, 2016   Balas

    saya dah register semua.. macam mane nak pilih lagu tu.. tak faham.. and kena hantar dekat sape?

  • Nurul Amira Farhana April 26, 2016   Balas

    Assalamulaikum,boleh join sebelum tarikh yg ditetapkan ke?

  • NURUL AMIRA FARHANA BIANTI ARIFF HAZIZI April 26, 2016   Balas

    Saya dah register mcm mna nk pilih lagu?

Tinggalkan Komen...