textspace_1448473308_ed4940b9

 

Hadiah Utama :

Satu Rakaman Single Percuma!

Mari Sertainya!

 

 

 

 

 

Sila Daftar / Log Masuk :

 

Belum Daftar ?






  • Sila PERIKSA EMAIL ANDA selepas anda menekan Butang Submit.

Sudah Daftar ?

 

 

You cannot vote because this poll has not started yet.

You cannot vote because you are a guest, please sign in or register.

Final SVM4

Pautan

 

Arkib Sajakiri-Vokal

SVM3 : Jun - Sept 2013

Juara : M Fauzi
Tinggal Rangka 

Naib Juara : Jecko
Demi Masa (Upgrade)

Ketiga : Polat
Syorgaku

SVM2 : Jan - Apr 2013

Juara : SIR
Mawarni

Naib Juara : SIR
Pelangi

Ketiga : Zukhri
Heryanti

SVM1 : Sep - Nov 2012

Juara : Sam Muhammad
Kau Tak Pernah Tahu

Ketiga : Syed Zainal
Kau Tak Pernah Tahu 

Kelima : Jecko
Kau Tak Pernah Tahu

 

 

 

Sajakiri-Vokal adalah pertandingan nyanyian online
yang mempertaruhkan lagu ciptaan kami.

 


Format Pertandingan

  1. Setiap Musim, akan dijalankan  selama 6 bulan:
    i) Pusingan 1 : Januari atau Julai,
    ii) Pusingan 2 : Februari atau Ogos,
    iii) Pusingan 3 :  Mac atau September,
    iv) Pusingan 4 : April atau Oktober, dan
    v) Pusingan 5 : Mei atau Nomber.
  2. Dari situ, kami akan mendapat 5 Juara setip pusingan.
  3. 5 Juara Pusingan ini akan berentap pada Final SV pada Jun atau Disember.


 

Format Pusingan

  1. Kami akan memberikan anda 5 lagu untuk dipilih (ciptaan kami) pada setiap pusingan.
  2. Ujibakat akan diadakan dalam masa 2 minggu.
  3. Kami akan berikan juga Minus One berserta lirik.
  4. Peserta mesti merakam dalam bentuk Video dan nyanyian Live.
  5. Setiap Video akan diadili oleh Juri SV, juga 2 minggu.

 

 

 

 

 

67 komen

  • MOHAMAD KHAMARUL NIZAM BIN JAMIL December 1, 2015   Balas

    Lagu tu sangat sedap … Saya ingin menjadi anak seni tanah air … Tetapi saya tidak mengetahui bagaimana caranya untuk memulakan sebagai penyanyi … Apakah pendapat anda untuk membantu saya …

    • Zainal Zulia December 22, 2015   Balas

      Khamarul, sertailah pertandingan Sajakiri-Vokal ini.

  • Kamal Aideed December 24, 2015   Balas

    MAcam mana nak ikut ni?

    • Zainal Zulia December 24, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

  • aida adlina December 31, 2015   Balas

    Nak sertai pertandingan sajakiri-vokal mcm mna ya? boleh terangkan lebih lanjut.

    • Zainal Zulia December 31, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

  • zakrishamdrs January 4, 2016   Balas

    dah clicked sertai ujibakat tapi kena log in . tapi dah log in . bila log in dia suruh click link kat email tapi dah click . pls help ? Yahoo

    • Zainal Zulia January 8, 2016   Balas

      Yahoo!

    • Zainal Zulia January 8, 2016   Balas

      Yahoo Yahoo!

      • Shahrizal mohamad ishar June 2, 2016   Balas

        Salam….saya dah daftar…bagaimana nk sertai ye?

  • Muhamad Syafiq Azzanuddin B Hamzah January 11, 2016   Balas

    Macam mana nk join ujibakat ni wek?! dah daftar dah. tapi xpaham! boleh tunjuk ajar! please!

  • nana January 12, 2016   Balas

    Macam mana nak hantar

  • ikhwanmunzir February 8, 2016   Balas

    dh dftar tapi dkt mna persetujuan jadi ke x jadi nya ujibakat?

    • Zainal Zulia February 9, 2016   Balas

      Menurut rekod saya, Ikhwan belum klik link dalam email kami hantar untuk pendaftaran. Sila periksa.

  • zarith sofia jusri February 10, 2016   Balas

    Saya dah register 🙂

  • mufa bin muhamad February 10, 2016   Balas

    sy mufa dr perak umo 36 taun

  • Leng February 10, 2016   Balas

    Saya ada soalan..Lagu-lagu sajakiri ni yang macamana yah?

    • Zainal Zulia February 10, 2016   Balas

      Hi Leng. Untuk dengar, harus daftar terlebih dahulu.

  • Nazhatul afiqah March 8, 2016   Balas

    Saya dh daftar da dpt pngesahan emel pn tp cmne nk pilih lgu atau nk thu ujibakat kay mne..or lagu ape

  • amal ikhlas March 12, 2016   Balas

    Ni lgu single pertama amal.. hehe promote jp

    • Zainal Zulia March 12, 2016   Balas

      Salam Amal. Maaf tidak boleh promosi di sini.

      Amal ingikan kami reviu lagu ini secara peribadi? Sila daftar http://www.sajakiri.com

      • Ayong April 13, 2016   Balas

        Kejap2 x fham ni sya da dftar leps tu ape pulk.. kne antar video nyanyi ke mcm mna?

        • Zainal Zulia April 13, 2016  

          Ya Ayong kena hantar video nyanyian. Cuba klik Tab : Sertai Ujibakat

  • Qayyum Aiman April 2, 2016   Balas

    Mcm mne nak join

    • Zainal Zulia April 2, 2016   Balas

      Salam Aiman. Cuba klik Tab ‘Sertai Ujibakat’ di atas ini.

  • Ayong April 14, 2016   Balas

    Nk hntar video dekt email abg bole? Sebb sya still x fhm and lagu tu lk cmne nk pilih

  • MUHAMAD HARIS NAIM BIN MAT ALI April 14, 2016   Balas

    lepas daftar pastu buatpa ?

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    Done.

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    I dah dftr. Pasty cena ni?

  • Mohd Fitrie Aziz Bin Rahman April 19, 2016   Balas

    Macam mne nk join ujibakat tu???? Tlg jelaskn

  • vianie April 21, 2016   Balas

    I really want to join this competition but how?

  • Ara April 24, 2016   Balas

    Boleh hntr 1 je ke lagu?

  • Nerlylea m.fontanilla April 24, 2016   Balas

    Ingin memcuba bakat dan ingin tahu sejauh mana vokal saya..

  • Masitah Low April 25, 2016   Balas

    saya dah register semua.. macam mane nak pilih lagu tu.. tak faham.. and kena hantar dekat sape?

  • Nurul Amira Farhana April 26, 2016   Balas

    Assalamulaikum,boleh join sebelum tarikh yg ditetapkan ke?

  • NURUL AMIRA FARHANA BIANTI ARIFF HAZIZI April 26, 2016   Balas

    Saya dah register mcm mna nk pilih lagu?

  • Razis May 1, 2016   Balas

    Salam,boleh terangkan secara details lg x

  • Benn Daniel bin Minsuan May 4, 2016   Balas

    Halo, sy Benn Daniel bin Minsuan dari Kota Belud Sabah. Nk tnya, lagu genre apa yg blh sy nynyi utk sertai ujibakat ni?

    • Nurul Amira Farhana May 4, 2016   Balas

      Lagu yang disediakan oleh sajakiri sahaja
      Saya salah seorang peserta audition..ni cuma wakil

  • anastasia May 10, 2016   Balas

    Hello..sy nak lirik lagu terus setia

  • Azlan May 17, 2016   Balas

    Hi Sy Azlan, Sy nk daftar tapi Bila daftaf baru nk klik submit kluar user name has used. Dah banyan jenis user name sy buat xdpt jugak

  • Azlan May 17, 2016   Balas

    Tolonglah bgi response terasa pen at nk tukar username

  • Fatin May 20, 2016   Balas

    Mcm mne nk masuk

  • mohamad aiman May 20, 2016   Balas

    sye dh daftar dan saya dh hantar lagu yng sye nyanyikn , sye cume perlu tunggu keputusannye sajee , doakan sye berjaya , amin.

  • Norshahirah May 23, 2016   Balas

    saya nk tanya . lagu pilih sndiri ke atau admin dh pilih?? sy dh dftr n log in

  • Shahrizal mohamad ishar June 2, 2016   Balas

    Saya nak sertai….

  • Rayan June 12, 2016   Balas

    saya nak berdaftar… tapi bagaimana???

  • Muhammad Nur Aiman B.aziz August 4, 2016   Balas

    Saye dh klik dh line…tlong check jap ade tk register nama saye…

  • badri August 8, 2016   Balas

    saya da register

  • badri August 8, 2016   Balas

    dah klik link,,,nak mulakan pulak macamna

  • Arm August 9, 2016   Balas

    Dah daftar, mcmna nk join ujibakat? Xde tab pn utk d clik.

  • Soleha August 19, 2016   Balas

    Mcm mna nk rakam ?

  • Maria Michael August 20, 2016   Balas

    Lepas daftar apakah langkah seterusnya boleh x terangkan secara lanjut dgn saya.nama maria micheal

  • Afzal nazeri August 24, 2016   Balas

    X fahammmmm mcm mana nk masuk competition ni

Tinggalkan Komen...