Hadiah Utama :

Satu Rakaman Single Percuma!

Masa Ujibakat

 

 

Finalis SVM5

 

1. Juara P1

2. Juara P2

3. Juara P3

 

4.Naib Juara Terbaik

5. Pilihan Tim SV

Ucapan Finalis


Kotak Undi Finalis Musim 5
[BELUM DIBUKA]

1 .Kotak Undian

Harus Log Masuk dalam Akaun Gmail.

2. Undian Bonus

Ingin Membantu Finalis Menaikkan Undi?

3. Telegram : Sajakiri

Ingin Tahu Keputusan Terkini?

4. Tiket ke Final

Final M5 : 30 April 2017


Pautan

 

Arkib Sajakiri-Vokal

SVM4 : Jun - Dis 2016

Juara : Nana San
Terus Setia 

Naib Juara : Cici
Darah 2

Ketiga : Neyjam
Tidurku Lena

Musim 4 (Terperinci)

SVM3 : Jun - Sept 2013

Juara : M Fauzi
Tinggal Rangka 

Naib Juara : Jecko
Demi Masa (Upgrade)

Ketiga : Polat
Syorgaku

SVM2 : Jan - Apr 2013

Juara : SIR
Mawarni

Naib Juara : SIR
Pelangi

Ketiga : Zukhri
Heryanti

SVM1 : Sep - Nov 2012

Juara : Sam Muhammad
Kau Tak Pernah Tahu

Ketiga : Syed Zainal
Kau Tak Pernah Tahu 

Kelima : Jecko
Kau Tak Pernah Tahu

 

Sila Daftar / Log Masuk :

 

Belum Daftar ?






  • Sila PERIKSA EMAIL ANDA selepas anda menekan Butang Submit.

Sudah Daftar ?

 

 

 

Sajakiri-Vokal adalah pertandingan nyanyian online
yang mempertaruhkan lagu ciptaan kami.

 


Format Pertandingan

  1. Setiap Musim, akan dijalankan  selama 4 bulan:
    i) Pusingan 1 : Januari / Mei / September,
    ii) Pusingan 2 : Februari / Jun / Oktober,
    iii) Pusingan 3 :  Mac / Julai / November,
    iv) Final : April / Ogos / Disember.
  2. Dari situ, kami akan mendapat 3 Juara dan 3 Naib Juara setiap pusingan.
  3. Kami akan memilih 5 Finalis untuk berentap pada Final SV – 3 Juara Pusingan, seorang Naib Juara Terbaik dan seorang Peserta Pilihan (wild card).


 

Format Pusingan

  1. Kami akan memberikan anda 3 lagu untuk dipilih (ciptaan kami) pada setiap pusingan.
  2. Ujibakat akan diadakan dalam masa 2 minggu.
  3. Kami akan berikan juga Minus One berserta lirik.
  4. Peserta mesti merakam dalam bentuk Video dan nyanyian Live.
  5. Setiap Video akan diadili oleh Juri SV, juga 2 minggu.

 

 

121 komen

  • MOHAMAD KHAMARUL NIZAM BIN JAMIL December 1, 2015   Balas

    Lagu tu sangat sedap … Saya ingin menjadi anak seni tanah air … Tetapi saya tidak mengetahui bagaimana caranya untuk memulakan sebagai penyanyi … Apakah pendapat anda untuk membantu saya …

    • Zainal Zulia December 22, 2015   Balas

      Khamarul, sertailah pertandingan Sajakiri-Vokal ini.

      • Paan September 11, 2016   Balas

        Mcm mna nk sertai pertandingan nie?

  • Kamal Aideed December 24, 2015   Balas

    MAcam mana nak ikut ni?

    • Zainal Zulia December 24, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

      • haziq December 18, 2016   Balas

        Pertandingan dekat dalam telefon ke

  • aida adlina December 31, 2015   Balas

    Nak sertai pertandingan sajakiri-vokal mcm mna ya? boleh terangkan lebih lanjut.

    • Zainal Zulia December 31, 2015   Balas

      Klik saja pada ‘Sertai Ujibakat’ untuk sertainya.

  • zakrishamdrs January 4, 2016   Balas

    dah clicked sertai ujibakat tapi kena log in . tapi dah log in . bila log in dia suruh click link kat email tapi dah click . pls help ? Yahoo

    • Zainal Zulia January 8, 2016   Balas

      Yahoo!

    • Zainal Zulia January 8, 2016   Balas

      Yahoo Yahoo!

      • Shahrizal mohamad ishar June 2, 2016   Balas

        Salam….saya dah daftar…bagaimana nk sertai ye?

  • Muhamad Syafiq Azzanuddin B Hamzah January 11, 2016   Balas

    Macam mana nk join ujibakat ni wek?! dah daftar dah. tapi xpaham! boleh tunjuk ajar! please!

  • nana January 12, 2016   Balas

    Macam mana nak hantar

  • ikhwanmunzir February 8, 2016   Balas

    dh dftar tapi dkt mna persetujuan jadi ke x jadi nya ujibakat?

    • Zainal Zulia February 9, 2016   Balas

      Menurut rekod saya, Ikhwan belum klik link dalam email kami hantar untuk pendaftaran. Sila periksa.

  • zarith sofia jusri February 10, 2016   Balas

    Saya dah register 🙂

  • mufa bin muhamad February 10, 2016   Balas

    sy mufa dr perak umo 36 taun

  • Leng February 10, 2016   Balas

    Saya ada soalan..Lagu-lagu sajakiri ni yang macamana yah?

    • Zainal Zulia February 10, 2016   Balas

      Hi Leng. Untuk dengar, harus daftar terlebih dahulu.

  • Nazhatul afiqah March 8, 2016   Balas

    Saya dh daftar da dpt pngesahan emel pn tp cmne nk pilih lgu atau nk thu ujibakat kay mne..or lagu ape

  • amal ikhlas March 12, 2016   Balas

    Ni lgu single pertama amal.. hehe promote jp

    • Zainal Zulia March 12, 2016   Balas

      Salam Amal. Maaf tidak boleh promosi di sini.

      Amal ingikan kami reviu lagu ini secara peribadi? Sila daftar http://www.sajakiri.com

      • Ayong April 13, 2016   Balas

        Kejap2 x fham ni sya da dftar leps tu ape pulk.. kne antar video nyanyi ke mcm mna?

        • Zainal Zulia April 13, 2016  

          Ya Ayong kena hantar video nyanyian. Cuba klik Tab : Sertai Ujibakat

  • Qayyum Aiman April 2, 2016   Balas

    Mcm mne nak join

    • Zainal Zulia April 2, 2016   Balas

      Salam Aiman. Cuba klik Tab ‘Sertai Ujibakat’ di atas ini.

  • Ayong April 14, 2016   Balas

    Nk hntar video dekt email abg bole? Sebb sya still x fhm and lagu tu lk cmne nk pilih

  • MUHAMAD HARIS NAIM BIN MAT ALI April 14, 2016   Balas

    lepas daftar pastu buatpa ?

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    Done.

  • Diana Fazira April 19, 2016   Balas

    I dah dftr. Pasty cena ni?

  • Mohd Fitrie Aziz Bin Rahman April 19, 2016   Balas

    Macam mne nk join ujibakat tu???? Tlg jelaskn

  • vianie April 21, 2016   Balas

    I really want to join this competition but how?

  • Ara April 24, 2016   Balas

    Boleh hntr 1 je ke lagu?

  • Nerlylea m.fontanilla April 24, 2016   Balas

    Ingin memcuba bakat dan ingin tahu sejauh mana vokal saya..

  • Masitah Low April 25, 2016   Balas

    saya dah register semua.. macam mane nak pilih lagu tu.. tak faham.. and kena hantar dekat sape?

  • Nurul Amira Farhana April 26, 2016   Balas

    Assalamulaikum,boleh join sebelum tarikh yg ditetapkan ke?

    • akmal burham November 4, 2016   Balas

      saya dah dfr ujibakat tu,bole ka bawa lagu cptaan sdri

  • NURUL AMIRA FARHANA BIANTI ARIFF HAZIZI April 26, 2016   Balas

    Saya dah register mcm mna nk pilih lagu?

  • Razis May 1, 2016   Balas

    Salam,boleh terangkan secara details lg x

  • Benn Daniel bin Minsuan May 4, 2016   Balas

    Halo, sy Benn Daniel bin Minsuan dari Kota Belud Sabah. Nk tnya, lagu genre apa yg blh sy nynyi utk sertai ujibakat ni?

    • Nurul Amira Farhana May 4, 2016   Balas

      Lagu yang disediakan oleh sajakiri sahaja
      Saya salah seorang peserta audition..ni cuma wakil

      • Zainal Zulia May 4, 2016   Balas

        Terimakasih Amira.

        • Syahrul nizan September 29, 2016  

          Macamm manaa nk klik link email

          • Zainal Zulia September 29, 2016  

            Periksa dalam email anda.

  • anastasia May 10, 2016   Balas

    Hello..sy nak lirik lagu terus setia

  • Azlan May 17, 2016   Balas

    Hi Sy Azlan, Sy nk daftar tapi Bila daftaf baru nk klik submit kluar user name has used. Dah banyan jenis user name sy buat xdpt jugak

  • Azlan May 17, 2016   Balas

    Tolonglah bgi response terasa pen at nk tukar username

  • Fatin May 20, 2016   Balas

    Mcm mne nk masuk

  • mohamad aiman May 20, 2016   Balas

    sye dh daftar dan saya dh hantar lagu yng sye nyanyikn , sye cume perlu tunggu keputusannye sajee , doakan sye berjaya , amin.

  • Norshahirah May 23, 2016   Balas

    saya nk tanya . lagu pilih sndiri ke atau admin dh pilih?? sy dh dftr n log in

  • Shahrizal mohamad ishar June 2, 2016   Balas

    Saya nak sertai….

  • Rayan June 12, 2016   Balas

    saya nak berdaftar… tapi bagaimana???

  • Muhammad Nur Aiman B.aziz August 4, 2016   Balas

    Saye dh klik dh line…tlong check jap ade tk register nama saye…

  • badri August 8, 2016   Balas

    saya da register

  • badri August 8, 2016   Balas

    dah klik link,,,nak mulakan pulak macamna

  • Arm August 9, 2016   Balas

    Dah daftar, mcmna nk join ujibakat? Xde tab pn utk d clik.

  • Soleha August 19, 2016   Balas

    Mcm mna nk rakam ?

  • Maria Michael August 20, 2016   Balas

    Lepas daftar apakah langkah seterusnya boleh x terangkan secara lanjut dgn saya.nama maria micheal

  • Afzal nazeri August 24, 2016   Balas

    X fahammmmm mcm mana nk masuk competition ni

  • hanumzaya September 4, 2016   Balas

    Ada lagi tk penyertaan

  • hazira September 10, 2016   Balas

    jika umur bawah 18 and ingin menonjolkn bakat nyanyian, bole join X?

  • Paan September 11, 2016   Balas

    Tolong bagi pencerahan.. Mcm mna nk sertai nie smua.. Sy dahh daftar..

    • Zainal Zulia September 11, 2016   Balas

      Sila daftar di atas.

      • Paan September 11, 2016   Balas

        Knapa masa nk log in dia menyatakan bahawa akaun sy blum aktif dan di minta sy semak gmail.. Padahal smua dah btul?

  • mohd_ikhsan September 12, 2016   Balas

    Masih ada lagi ke..

  • shauqi September 17, 2016   Balas

    kalau menang dapat record lagu sendiri ke ? tq

    • Zainal Zulia September 18, 2016   Balas

      ya benar.

      • ahmad shauqi bin ashad September 19, 2016   Balas

        okay tq bang hehe , tak sabar nak buat single hahahaha baru tanya je belom audition lagi dah nak buat single hahahahaha kahkahkah !! enfon siap repair insyaallah terus download telegram !!

  • Abuizwanni September 18, 2016   Balas

    Blh x kta chat dlm ws .ini nmbr sye.01131915036…sya nk tnya something..

  • Azarul Azuar September 25, 2016   Balas

    Slm..nk tanya, boleh tahu lagu apa yang akan digunakan untuk ujibakat ini? Genre apa erk?

  • Abdul Rahman Abdullah October 4, 2016   Balas

    Salam abg zainal…sya dh dhtar tu..nk tw mcm mna lagu² yg di inginkn ya…

  • Abdul Rahman Abdullah October 4, 2016   Balas

    Salam..sya dh dhtr abg…ble tw kr lagu² apa yg di ingnkn…

  • mohd_ikhsan October 5, 2016   Balas

    Bagaiman nak mulakan ni..nak uplod kat mana

    • Abdul Rahman Abdullah October 5, 2016   Balas

      Apa ne san??

      • mohd_ikhsan October 5, 2016   Balas

        Aik

  • fiziey October 17, 2016   Balas

    Sy dah daftar..lepastu ape yg sy perlu buat?

  • mohd ihsan bin mohd arifin October 21, 2016   Balas

    Kt mne nk chat email?

  • ewan October 26, 2016   Balas

    Assalamualaikum..saya dah daftar..tapi kena hantar video dulu ka? Lagu pilih sndiri ke? Nyanyi tampa muzik?atau ada muzik..maaf saya masih kurang faham😟😟

  • Muhammad Fikeri October 26, 2016   Balas

    Assalamualaikum…sy nk tnya..ada lagi ke ujibakat ni ye

  • Muhammad afham October 29, 2016   Balas

    Umur saya 17 tahun nk dkat masuk 18 tahun….boleh tak saya nk masuk pertandingan ni?

  • Muhammad shamsuri bin abu hasan November 2, 2016   Balas

    Sy dah daftar

    • Muhammad afham November 2, 2016   Balas

      Jadi saya boleh join x peetandingan ni?

  • Amri V November 23, 2016   Balas

    Ada had umur tak?

  • aquEyza November 30, 2016   Balas

    Sya xpasti akaun sya dah di daftar atau belom, blh tau cara2 nya

  • Azirah November 30, 2016   Balas

    Untuk umur berapa kalau macam 11 nak masuk 12 tahun boleh ke?

  • Aliff Farhan December 5, 2016   Balas

    salam

    macam mana nak masuk audition?

    saya dah daftar tapi tak tau nak klik mana lepas tu

    mohon bantuan

    thanks

  • Cik Ayra December 8, 2016   Balas

    salam.. mcm mane nk undi… da daftar…

  • nur nisa December 14, 2016   Balas

    as salam..saya dh daftar dan dh klik link dalam email..dah di jemput log masuk..masaalah saya..bila nk log masuk,saya dah masukkan email dan pasword tp di beritahu salah..kenapa ya??

  • pea December 17, 2016   Balas

    Saya nk tanya… Boleh tak kalau saya nk nyanyi menggunakan lagu yg saya pilih sendiri… Saye suka nyanyi lagu kumpulan spin seperti hadirlah mustika… Boleh ke😅

  • amirul asyraf December 18, 2016   Balas

    Saya nak masuk pertandingan ni tapi tak tahu bagaimana nak masuk acara ini.. tolong please

  • Zarul Nidzam mohd Janal December 20, 2016   Balas

    Saya nak masuk. Tapi baru 17 tahun. Boleh ke?

    • MUHAMMAD AMIRUL ASYRAF B. ABD RAHIM December 20, 2016   Balas

      Abg saya baru umur 14 boleh ke sebab saya betul2 nk masuk

  • Adam ridzuan December 21, 2016   Balas

    Mcmna nk sertai pertandingn ini

  • Herman December 22, 2016   Balas

    Nak uji bakat mcm na? Blh bantu saya
    ???terima kasih.

  • Mina January 6, 2017   Balas

    Assalamualaikum, saya dah daftar. Tapi x dapat email utk log masuk. Saya memang nak masuk.

    • Abdul Rahman Abdullah January 9, 2017   Balas

      wlaikmslm…maaf bru dpt buka email ne…berkenaan apa tu ya

    • MUHAMMAD AMIRUL ASYRAF B. ABD RAHIM January 18, 2017   Balas

      oh log Masuk dia kene sing up dulu

  • tengku January 18, 2017   Balas

    Assalamualaikum gano nok masuk dok pehe.ore kmpong nok Try nih

Tinggalkan Komen...