Utama

 

Wahai Penyanyi Berbakat Sekalian !

Rebutlah peluang anda untuk merakamkan lagu original dengan hanya RM120 sahaja.

 

Harga Terkini :

RM 120

 
 *harga akan NAIK KE RM150 pada bulan depan.
**untuk SEORANG saja.

 


Tentang

Zainal Zulia

Salam dan selamat sejahtera.

Nama saya Zainal Zulia. Saya suka cipta lagu. Hari-hari saya cipta lagu. Agak kacang la cipta lagu ni bagi saya. Alhamdulilah. Orang cakap ini anugerah. Jadi saya terima je lah dengan hati yang suka.

Tapi masalahnya saya tak tau ke mana nak letak lagu ni. Saya tak pandai sangat nyanyi. Tapi saya memang minat susun dan terbitkan lagu juga (tengah belajar lagi ni).

Jadi saya dengan senang hati ingat nak cari penyanyi lah yang sudi. Mesti suara sedap ya. Saya caj pun murah. Mula dengan semurah RM100. Tapi harga AKAN BERTAMBAH RM50 SETIAP BULAN, jika tiada klien baru lah.

Murah kan? Jomlah join. Ajak kawan-kawan sekali.

Bagaimana mau join?

Hang pa klik la pada ‘Caranya’ atas nun.

Untuk siapa?

Untuk penyanyi yang serius ingin mengembangkan bakat ke arena seni tanahair.

Harapan saya :

Kita maju sama-sama haih! Amin ya rabbal alamin.


Status : RM120

Caranya

Cara Menyertai


  1. Sila dengar semua lagu dalam Demo. Hanya lagu dalam DEMO ini saja boleh dipilih.
  2. Muat-turun Minus One melalui Borang I : Minus One/Lirik yang disediakan.
  3. Hang nyanyi terbaik punya. Pastikan rakam dalam bentuk audio atau video.
  4. Hantar link kat Borang II : Ujibakat. Kami mau dengar dulu ok ke dak.
  5. Tunggu la respon kami. Kalu kami senyap lebih seminggu, paham2 je la (tak dapat le tu, bole cuba lagi ya). Anda WAJIB LULUS UJIBAKAT untuk terima tawaran ini ha.
  6. Satu Single akan siap sekurang-kurangnya SEBULAN lamanya.

Syarat Mudah


  1. Kalu hang dapat panggilan kami, kami akan panggil ke studio rakaman untuk rakam vokal. Studio kami di Aarom Studio (Subang Perdana), atau Rafikoncept TTDI. Kalu kamu dok jauh (Ipoh contohnya), boleh rakam di situ, tapi bayaq sendiri la.
  2. Lagu, kami bagi kamu promosi sampai 2 tahun. Kalu tak ke mana, kami akan ambik balik masuk balik stok. Bagi orang lain pula.
  3. Harga yang kami bagi tu takat saya buat kat rumah je pakai home studio. Kalu hang ada bajet besaq, kita boleh buat lagi best la ; rakam instrument betul, atau mixing bagi orang pro buat ka. Boleh runding.
  4. Jika anda SUDAH MERAKAMKAN satu single kami, lagu seterusnya dibolehkan 2 TAHUN LAGI.

 

Soalan Lazim


  1. Saya ada lagu sendiri. Camne boleh ke rakam?
    Maaf TIDAK BOLEH. Tawaran ini hanya untuk lagu ciptaan Sajakiri saja.
  2. Key vokal saya tinggi/rendah dari key asal. Camne tu?
    Hmm. Kalau takat +-2 semitone OK lagi.
  3. Adakah pihak Sajakiri akan membantu saya promosi?
    MAAF TIDAK. Kami hanya bertanggungjawab untuk menyiapkan single anda saja.
  4. Adakah single ini boleh dimain di radio?
    Dialu-alukan!
  5. Kenapa pihak Sajakiri Music boleh buat single semurah ini?
    Ada 2 sebab ; i) prioriti kami mahukan lagu2 Sajakiri tersebar luas, dan ii) lagu2 disiapkan dalam ‘Home Studio’ saja, dimana kos ‘overhead’ hanyalah usaha yang tinggi.

Harga


Ketika Ini

 

RM 120

 

*Harga akan naik ke RM150 pada bulan depan.
**Untuk SEORANG saja.

 

Rekod


  1. SIR – Bidadari : RM100 (Sept 2014) – Aktif

Demo

 

Portfolio

Buletin

Sampel

Sampel UjiBakat : Video


 

Hubungi

  • Alamat: Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur.
  • HP: 016-2001656
  • Email: zainalzulia@sajakiri.com


View Larger Map