Kelas Vokal [Deposit RM180 untuk Kemudahan Ansuran]

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM440.00

Ingin Memperbaiki Nyanyian?

Anda ingin seseorang yang boleh bantu anda secara DEKAT?

Anda Tidak Mengenal Julat Vokal Sendiri?

 

4 Kelas
Persendirian
  1. 4 kali sesi seminggu sekali :setiap pagi Ahad selama 45 minit
  2. Silabus :
    a) kefahaman vokal asas.
    b) penilaian vokal peserta.
  3. Sijil Penyertaan.
Webinar Online +
Grup Sokongan
  1. 7 Video untuk ditonton anda.
  2. Grup sokongan : bersama cikgu vokal dan rakan seperjuangan anda!
Persembahan
Sendiri
(jika layak sahaja)
  1. Persembahan akustik 3 lagu.
  2. Bersama rakan seperjuangan.
  3. Boleh ajak famili dan sahabat handai.

Kelas dilakukan di Studio Lokasi (WAZE) di Kota Damansara.

 
 


 

*Harga penuh RM440.
5% (RM22) diskaun untuk mereka yang berdaftar.

 

Bagaimana untuk mendaftar/log masuk?
Sila tekan ‘Add To Cart‘ ini dahulu.

 

Bayar Penuh Kemudahan Ansuran

Categories: ,

Description

Profil Tenaga Pengajar

Biodata Muadz Roslan:

Umur : 29 (2018)

Pendidikan : Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia

Objektif:
untuk memastikan setiap warga SV mampu untuk menjadi penyanyi yg berilmu.



Pengalaman

  • Mula menceburkan diri dalam bidang nyanyian secara serius bermula pada tahun 2007 dengan menyertai pelbagai pertandingan nyanyian dan diantara pencapaian tertinggi beliau adalah ;
  • 1) Naib Juara Pertandingan Nyanyian Lagu Irama Malaysia Peringkat Wilayah Persekutuan – 2007
  • 2) Juara BSN Idol 2016
  • 3) Naib Juara Bintang Kewangan anjuran Kementerian Kewangan 2016
  • Beliau juga pernah membuat persembahan secara live di hadapan Yang Di Pertuan Agong ke-13 Sultan Mizan Zainal Abidin pada tahun 2007. Berpeluang untuk merakam semula lagu “Warkah Buatmu Laila” bagi pementasan teater khas sempena dengan Minggu Kesenian Islam anjuran Institut Kemajuan Islam Malaysia (IKIM). Dijemput sebagai penyanyi jemputan di dalam program live bersama TV Al Hijrah pada tahun 2012.
  • Dan kini bergiat secara aktif bersama kumpulan muzik dibawah naungan Universiti Kebangsaan Malaysia sebagai penyanyi utama. Beliau kini mula menceburkan diri sebagai penyanyi latar bagi lagu rasmi produk kecantikan.
  • Pencapaian dalam SV:Menjadi Juara di dalam musim 7(A) dengan menyanyikan lagu Ku Kan Pergi.

1 review for Kelas Vokal [Deposit RM180 untuk Kemudahan Ansuran]

  1. Rated 4 out of 5

    Angelinah

    Good.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

36 komen

  • Shahrizan January 29, 2018   Balas

    Assalam,

    Saya ingin mempelajari teknik nyanyian Mixed Voice dengan cara yang betul dan mengekalkan tone suara yang baik. Selama ini saya hanya menyanyi menggunakan Chess Voice saya sahaja yang menyebabkan saya selalu kehabisan suara, kepenatan dan sukar mencapai nada yang tinggi. Walaupun kini saya sudah serba sedikit memahami dan mempraktikalkan teknik Mixed Voice ini tetapi saya telah kehilangan tone suara yang baik dan gagal mengawal kestabilan suara. Saya perlukan seorang guru yang boleh mendengar dan mengajar apa yang perlu saya lakukan untuk memperbaikinya.

    Adakah kelas Advanced untuk orang seperti saya?

  • unknown March 19, 2018   Balas

    kalau suare sampah join ni ade harapan x

  • Nabila April 20, 2018   Balas

    Salam,saya nk tanya mcm mana nk join kelas vokal sajakiri?Ada contact no x?

  • Amy May 25, 2018   Balas

    Nk tnya mcm. Nk hdir dlam vokal ni

    • Zainal Zulia May 30, 2018   Balas

      nanti selepas raya kami umumkan. dah daftar? sajakiri.com

  • Bilal June 20, 2018   Balas

    Saya ialah seorang muazzin. Saya berminat nak memantapkan vokal saya supaya saya mampu melaungkan azan dgn pelbagai tarannum. Adakah kursus ini sesuai utk tujuan tersebut?

  • Aziep Hassan June 24, 2018   Balas

    Salam…macam mana cara ingin menyertai kelas vocal.. Sye ingin sangat┬▓

  • SABRINA July 18, 2018   Balas

    ASSALAM…SAYA NAK JOIN KELAS VOCAL ONLINE..
    INFO DARI ‘PAPA K’ ..

    • Zainal Zulia July 18, 2018   Balas

      wasalam Sabrina. silakan lakukan pembayaran di atas.

  • Nur Husna September 14, 2018   Balas

    Salam.. Saya mahu untuk dapatkan info lebih dekat lg pasal kelas ni.Saya nak berhubung dulu buat sementara ni untuk tahu lebih mendalam..Dan saya jugak mahu belajar vokal.

  • Abu Bakar (Burn) September 28, 2018   Balas

    Salam tuan, saya ingin belajar kelas vokal TETAPI saya kosong. Xpernah belajar sebelum ini.

  • ika redzuan October 1, 2018   Balas

    hi, boleh buat kelas online ke? jauhlah nak pergi kelas

  • Eadilyson October 25, 2018   Balas

    Saya mahu perbaiki nyanyian saya.
    Saya berasal dari sabah
    Dan sya akan berkerja di kuala lumpur bulan 11 ini dan saya mahu belajar vokal di sana

  • Wan November 14, 2018   Balas

    Hai nak tanya, saya punya vocal sgt slow dan pernafasan saya selalu x sampai bila nk nyanyi walaupun lagu x tinggi mana, Kelas ni boleh tlg saya improvekan pernafasan dan perluaskam range vocal kah?

  • ZubirZain November 19, 2018   Balas

    Bnyk view, baca dan ikut cara pernafasan diafragma tpi pelik bila nyanyi kekadang OK kekadang KO. Mcm mana tu?

    • Zainal Zulia November 23, 2018   Balas

      Marilah sertai kelas kami untuk tahu itu.

  • Hafiz November 28, 2018   Balas

    Nak tau teknik nyayian betul he….suka karok open Dan smule…tapi kasi Bedal je…adlist nmpak mcm pro skit hahahH

  • Amirul Haqim December 2, 2018   Balas

    assalam , saya brminat utk bljar di klas vokal ni

    • Zainal Zulia December 2, 2018   Balas

      2. BELAJAR VOKAL

      1. Kami menjalankan kelas vokal secara individu 45 minit persesi sebanyak 4 kali di studio kami di Kota Damansara, Petaling Jaya.

      2. Setiap pelajar juga boleh buat persembahan akustik di pentas Lokasi, sebaik selesai pembelajaran.

      3. Pelajar boleh menyusun kelas sendiri, mengikut jadual sendiri (setiap Ahad) Sebagai contoh, kami ada pelajar dari Kuantan, dan dia datang sebulan sekali.

      4. Malah kami ada menyediakan kemudahan ansuran bulanan :
      Bayar penuh : RM 370 (diskaun 17%)
      Ansuran 3 bulan x RM 130 (diskaun 13%)
      Ansuran 6 bulan x RM 68 (diskaun 8%)
      Ansuran 12 bulan x RM 37(tiada diskaun)

      5. Untuk maklumat lanjut, sila ke https://sajakiri.com/kelas-vokal

  • Eadilyson December 4, 2018   Balas

    Sya Eadilyson berasal dari sabah
    Sekarang kat semenyih berkerja disebuah hotel shif malam

    Sy minat bernyanyi
    Sy nk belajar dlm bidang nyanyian
    Sy nk perbaiki setiap2 kelemahan sya dlm bidang nyanyian
    Jdi itu sya mahu belajar dengan anda.

  • Eadilyson December 4, 2018   Balas

    Sya Eadilyson berasal dari sabah
    Sekarang kat semenyih berkerja disebuah hotel shif malam

    Sy minat bernyanyi
    Sy nk belajar dlm bidang nyanyian
    Sy nk perbaiki setiap2 kelemahan sya dlm bidang nyanyian
    Jdi itu sya mahu belajar dengan anda.

    Tapi masalahnya saya jauh dari studio anda ­čśÉ

    • Zainal Zulia December 10, 2018   Balas

      Dekat aje Semenyih dan Kota Damansara. Dalam 43 minit aje.

  • Azrul Cuckoo December 12, 2018   Balas

    Saya ada 2 suara
    Boleh ke masuk?

  • Farez January 8, 2019   Balas

    Pm address tuan beserta no tel

Tinggalkan Soalan / Komen...