Sajakiri Vokal dengan hasil kerjasama dengan Longan Garage Studio

mempersembahkan sebuah e-buku

yang boleh membantu anda memperluaskan peluang anda

untuk membina karier dalam bidang muzik!

 

 

Daripada penyertaan di atas, kita harus terima hakikat yang zaman sekarang, menandatangi dengan label adalah perkara baik, tapi itu pun tidak menjamin kejayaan seni ada.

Jadi apa yang menjamin?

Kemampuan anda untuk
MENJANA PENDAPATAN SENDIRI.

Bagaimana?

Banyak caranya.

Salah satu caranya ada dalam ebuku ini.

 

E-buku ini adalah salah satu ikhtiar kita untuk membantu anda memperolehi idea untuk menjana pendapatan dalam bidang yang anda minati.

 


 

 

 

Dapatkan Segera!

 

 

Pembayaran Terus

 

RM 67

Ansuran Bulanan

 

RM 6.70 x 12

Kad Debit/Kredit sahaja

Inginkan 10% Diskaun?
Mari jadi Tetamu SViP

Tetamu SViP

 

 

 

 


 

Ketahui Cara Untuk Jana Pendapatan dan

Memasarkan Lagu Anda

Dalam Masa 3 Bulan Sahaja !

Ya ! 3 Bulan !

Anda mungkin menghadapi situasi seperti ini :

– Anda ada banyak lagu yang anda cipta, tapi tak tahu nak ke mana dengan lagu anda.
– Anda tak tahu nak pasarkan lagu anda di Digital Distributor seperti iTunes, Spotify, Deezer dan lain-lain lagi.
– Anda tak tahu macam mana cara paling efektif untuk dapatkan show
– Anda menghadapi masalah kewangan dan memerlukan pendapatan sampingan melalui lagu yang anda cipta.

Jika anda berada di salah satu masalah yang saya nyatakan tadi, anda sememang nya mencari satu solusi untuk merungkai segala masalah yang anda hadapi ini.

Jangan risau. Bantuan anda telah sampai !

 

 

Testimonial

Ahmad Muadz Roslan

Pegawai Bank / BSN

Kita mesti selalu blur kan dengan apa yang kita nak kena buat untuk capai impian nak jadi penyanyi. Kadang kadang tu, tak tahu pun apa plan seterusnya. Tapi saya dah beli buku “Misi Seorang Penghibur” ni dan saya baru selesai baca Bab 1 dan dalam proses nak selesaikan task yang diberikan. Apa yang boleh saya katakan, buku ni memang sangat membantu sebab ia cover teori based on pengalaman sebenar penulis dan praktikal dimana ada task task yang perlu kite buat disetiap hujung chapter. Memang berbaloi dengan harga RM50, tapi kita dapat sedut ilmu yg tak ternilai harganya. Saya sangat galakkan untuk anda beli dan cuba sendiri.

 

Anda mahu berubah. Anda tidak rasa berkarya ini hanya mengisi masa lapang anda. Kan ?

Sedangkan di luar sana terlalu ramai yang mencipta pendapatan dengan membuat benda yang mereka suka.

Menyanyi. Menulis Lirik. Membuat persembahan. Bermuzik. Bukankah ia sesuatu yang menyeronokkan ?

 

 

Lagi seronok kalau ia boleh tambah pendapatan anda.

Saya dah laluinya. Dan saya seronok dengan apa yang saya buat sekarang

Tapi,

Saya tak nak seronok seorang. Saya nak anda pun macam saya.

Matlamat saya, saya nak lahirkan ramai lagi pengkarya yang bagus yang boleh jana pendapatan sendiri dan juga memiliki ilmu pengurusan yang bagus.

 

 

Biodata Penulis Ebook ini

Syahir Miswan mendapat pendidikan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) dalam pengajian Pengurusan Kewangan, peringkat Ijazah Sarjana Muda. Selepas mendapat ijazah, beliau mula berjinak-jinak dalam bidang perniagaan. Bidang perniagaan yang beliau ceburi adalah bidang Muzik. Oleh kerana minat yang mendalam dalam seni muzik, beliau telah memulakan perniagaan Jamming Studio bersama abang dan rakan-rakan beliau pada tahun 2011. Pada ketika itu, Syahir Miswan juga menerima permintaan untuk perkhidmatan rakaman lagu dari pelanggan-pelanggan beliau tetapi secara sambilan sahaja. Atas permintaan yang menggalakkan, beliau terus fokus untuk meneruskan perniagaan muzik ini tetapi lebih fokus kepada perkhidmatan rakaman audio. Bagi menambah ilmu dalam bidang yang baru beliau ceburi, Syahir Miswan melanjutkan pengajian dalam bidang Rakaman (Short course) yang dianjurkan oleh Yamaha Music Malaysia dan RML Studio.

Dalam E-Book ini, saya bukan sahaja ajar tentang cara nak jana pendapatan sahaja. Saya ajar Standard Operation Procedure atau SOP yang mana tak ramai yang tahu.

 

 

 

 


 

SOP ini saya bina sendiri melalui pengalaman saya selama 5 tahun dalam industri ini.

CUBA ANDA BAYANGKAN…

Bukankah ini yang anda mahu ?Anda sudah pun menjadi ahli MACP.
Lagu anda sudah pun mula diputarkan di radio-radio tempatan
Anda diundang untuk membuat persembahan di pelbagai majlis dan event
Setiap tahun anda boleh collect royalti dari MACP
Anda ada duit lebih melalui royalti yang anda dapat..
Setiap kali show anda dapat itu berbayar…

Bukankah ini yang anda bayangkan ?
Bukankah ini yang anda impikan ?

Jika jawapan anda YA, saya bersedia untuk memberikan anda caranya !

Milikinya sekarang !

 

 


 

 

Dapatkan Segera!

 

 

Pembayaran Terus

 

RM 67

Ansuran Bulanan

 

RM 6.70 x 12

Kad Debit/Kredit sahaja


 

Inginkan 10% Diskaun?
Mari jadi Tetamu SViP

Tetamu SViP

 

 

 

 

 

2 komen

  • nazrul azrul May 11, 2018   Balas

    ya

  • nazrul May 11, 2018   Balas

    ya

Tinggalkan Soalan / Komen...