Ebuku : Misi Seorang Penghibur

(2 customer reviews)

RM60.00

Ketahui Cara Untuk Jana Pendapatan dan

Memasarkan Lagu Anda

Dalam Masa 3 Bulan Sahaja !

Ya ! 3 Bulan !

Anda mungkin menghadapi situasi seperti ini :

– Anda ada banyak lagu yang anda cipta, tapi tak tahu nak ke mana dengan lagu anda.
– Anda tak tahu nak pasarkan lagu anda di Digital Distributor seperti iTunes, Spotify, Deezer dan lain-lain lagi.
– Anda tak tahu macam mana cara paling efektif untuk dapatkan show
– Anda menghadapi masalah kewangan dan memerlukan pendapatan sampingan melalui lagu yang anda cipta.

Jika anda berada di salah satu masalah yang saya nyatakan tadi, anda sememang nya mencari satu solusi untuk merungkai segala masalah yang anda hadapi ini.

Jangan risau. Bantuan anda telah sampai !

 
 


 

*Harga penuh RM60.
5% (RM3) diskaun untuk mereka yang berdaftar.

 

Bagaimana untuk mendaftar/log masuk?
Sila tekan ‘Add To Cart‘ ini dahulu.

 

Category:

Description

 

Biodata Penulis Ebook ini

Syahir Miswan mendapat pendidikan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) dalam pengajian Pengurusan Kewangan, peringkat Ijazah Sarjana Muda. Selepas mendapat ijazah, beliau mula berjinak-jinak dalam bidang perniagaan. Bidang perniagaan yang beliau ceburi adalah bidang Muzik. Oleh kerana minat yang mendalam dalam seni muzik, beliau telah memulakan perniagaan Jamming Studio bersama abang dan rakan-rakan beliau pada tahun 2011. Pada ketika itu, Syahir Miswan juga menerima permintaan untuk perkhidmatan rakaman lagu dari pelanggan-pelanggan beliau tetapi secara sambilan sahaja. Atas permintaan yang menggalakkan, beliau terus fokus untuk meneruskan perniagaan muzik ini tetapi lebih fokus kepada perkhidmatan rakaman audio. Bagi menambah ilmu dalam bidang yang baru beliau ceburi, Syahir Miswan melanjutkan pengajian dalam bidang Rakaman (Short course) yang dianjurkan oleh Yamaha Music Malaysia dan RML Studio.

Dalam E-Book ini, saya bukan sahaja ajar tentang cara nak jana pendapatan sahaja. Saya ajar Standard Operation Procedure atau SOP yang mana tak ramai yang tahu.

 


SOP ini saya bina sendiri melalui pengalaman saya selama 5 tahun dalam industri ini.

CUBA ANDA BAYANGKAN…

Bukankah ini yang anda mahu ?Anda sudah pun menjadi ahli MACP.
Lagu anda sudah pun mula diputarkan di radio-radio tempatan
Anda diundang untuk membuat persembahan di pelbagai majlis dan event
Setiap tahun anda boleh collect royalti dari MACP
Anda ada duit lebih melalui royalti yang anda dapat..
Setiap kali show anda dapat itu berbayar…

Bukankah ini yang anda bayangkan ?
Bukankah ini yang anda impikan ?

Jika jawapan anda YA, saya bersedia untuk memberikan anda caranya !

Milikinya sekarang !

 

2 reviews for Ebuku : Misi Seorang Penghibur

  1. Muadz Roslan

    Kita mesti selalu blur kan dengan apa yang kita nak kena buat untuk capai impian nak jadi penyanyi. Kadang kadang tu, tak tahu pun apa plan seterusnya. Tapi saya dah beli buku “Misi Seorang Penghibur” ni dan saya baru selesai baca Bab 1 dan dalam proses nak selesaikan task yang diberikan. Apa yang boleh saya katakan, buku ni memang sangat membantu sebab ia cover teori based on pengalaman sebenar penulis dan praktikal dimana ada task task yang perlu kite buat disetiap hujung chapter. Memang berbaloi dengan harga RM50, tapi kita dapat sedut ilmu yg tak ternilai harganya. Saya sangat galakkan untuk anda beli dan cuba sendiri.

  2. Armfal Amin

    Trbaik, rujukan yg amat membantu, ada juga naskah seumpamanya dipasaran namun naskah MSP ini adalah pilihan terbaik

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *