Mikrofon Kondenser SVLM002

(5 customer reviews)

RM250.00


 

Harga penuh RM250.

 

Bagaimana untuk MEMBELI?
Sila tekan ‘Add To Cart‘ ini dahulu.

 

Categories: ,

Description

Mikrofon Kondenser SVLM002 ini adalah mikrofon kondenser mampu milik. Sesuai untuk rakaman yang memerlukan persekitaran yang sunyi dan sensitif seperti di rumah ataupun studio. Sesuai dinyanyikan menggunakan gajet anda dengan aplikasi Smule.

 

Kesemua ini berharga RM250 (TIDAK termasuk pos) :

  1. Mikrofon SVLM002 : RM160
  2. Soundcard : RM90 (sangat rekomen dibeli untuk menguatkan signal ke gajet anda).
  3. Aksesori lain : PERCUMA
  4. Pos : RM12 (semenanjung Malaysia) atau RM17 (Sabah/Sarawak). TIADA COD.

Dengarkan soundnya di sini :

 

5 reviews for Mikrofon Kondenser SVLM002

  1. Richard

    Terbaik Dan berkualiti

  2. Najmi hakim

    Sangat2 memuaskan dari segi kualiti barang..dari segi kualiti suara yang terakam sangat baik dan sesuai pada sesiapa yang baru nk berjinak2 dalam dunia rakaman..penghantaran menepati jangka masa yang telah dtetapkan..terima kasih sajakiri..

  3. Amiejoba

    Best sangat..barang cepat je sampai.. Kualiti pun terbaik…

  4. wadi saaleh

    berkualiti berada dalam kelas tersendiri..yang penting berbaloi – wadi saaleh

  5. Hatta

    Aku bengang gila dengan mikrofon ni! Aku guna buat record guitar track memang sedap. Pasal nyanyi guna mikrofon ni aku bengang. Suara aku takde la sedap, tapi record guna mikrofon ni sangat clear sampai aku sedar yang suara aku memang sangat tak sedap dan kena masuk kelas vokal! See? You will see the different and good things when you use a damn good equipment!

    Barang baik!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *