1.E-buku : Misi Seorang Penghibur

 

Ketahui Cara Untuk Jana Pendapatan dan
Memasarkan Lagu Anda
Dalam Masa 3 Bulan Sahaja !

Ya ! 3 Bulan !

– Anda ada banyak lagu yang anda cipta, tapi tak tahu nak ke mana dengan lagu anda.
– Anda tak tahu nak pasarkan lagu anda di Digital Distributor seperti iTunes, Spotify, Deezer dan lain-lain lagi.
– Anda tak tahu macam mana cara paling efektif untuk dapatkan show
– Anda menghadapi masalah kewangan dan memerlukan pendapatan sampingan melalui lagu yang anda cipta.

 ———————————————————————————————–

SOP ini saya bina sendiri melalui pengalaman saya selama 5 tahun dalam industri ini.

CUBA ANDA BAYANGKAN…

Anda sudah pun menjadi ahli MACP.
Lagu anda sudah pun mula diputarkan di radio-radio tempatan.
Anda diundang untuk membuat persembahan di pelbagai majlis dan event
Setiap tahun anda boleh kumpul royalti dari MACP
Anda ada duit lebih melalui royalti yang anda dapat..
Setiap kali show anda dapat itu berbayar…

Jika jawapan anda YA, saya bersedia untuk memberikan anda caranya !

 

Testimonial

Ahmad Muadz Roslan

Pegawai Bank / BSN

Kita mesti selalu blur kan dengan apa yang kita nak kena buat untuk capai impian nak jadi penyanyi. Kadang kadang tu, tak tahu pun apa plan seterusnya. Tapi saya dah beli buku “Misi Seorang Penghibur” ni dan saya baru selesai baca Bab 1 dan dalam proses nak selesaikan task yang diberikan. Apa yang boleh saya katakan, buku ni memang sangat membantu sebab ia cover teori based on pengalaman sebenar penulis dan praktikal dimana ada task task yang perlu kite buat disetiap hujung chapter. Memang berbaloi dengan harga RM50, tapi kita dapat sedut ilmu yg tak ternilai harganya. Saya sangat galakkan untuk anda beli dan cuba sendiri.

 

 

Milikinya sekarang !

RM 67

 

 

Biodata Penulis Ebook ini

Syahir Miswan mendapat pendidikan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) dalam pengajian Pengurusan Kewangan, peringkat Ijazah Sarjana Muda. Selepas mendapat ijazah, beliau mula berjinak-jinak dalam bidang perniagaan. Bidang perniagaan yang beliau ceburi adalah bidang Muzik. Oleh kerana minat yang mendalam dalam seni muzik, beliau telah memulakan perniagaan Jamming Studio bersama abang dan rakan-rakan beliau pada tahun 2011. Pada ketika itu, Syahir Miswan juga menerima permintaan untuk perkhidmatan rakaman lagu dari pelanggan-pelanggan beliau tetapi secara sambilan sahaja. Atas permintaan yang menggalakkan, beliau terus fokus untuk meneruskan perniagaan muzik ini tetapi lebih fokus kepada perkhidmatan rakaman audio. Bagi menambah ilmu dalam bidang yang baru beliau ceburi, Syahir Miswan melanjutkan pengajian dalam bidang Rakaman (Short course) yang dianjurkan oleh Yamaha Music Malaysia dan RML Studio.

 

 

 

 

2.Webinar : Asas Vokal

Testimonial

Aida Ezreen

Pensyarah Muzik / UITM

Alhamdulillah, setakat ini pemahaman saya dalam asas nyanyian ini lebih jelas. Dan saya ada praktikkan, dan ada kongsikan ilmu ini dengan rakan seperjuangan saya di luar sana.

 

Milikinya sekarang !

PERCUMA !

 


Profil Guru

Muadz


Biodata

 

Ahmad Mu’adz Roslan
muadzroslan@gmail.com
Eksekutif Bank
Cheras, Kuala Lumpur
27 Tahun

 

Kursus SV

Webinar :
Asas Vokal

 

3.E-buku : Asas Gitar

 

 

Khas Untuk : Penyanyi yang ingin main gitar sambil manyi 

 

 

Apa yang menarik tentang E-book ini?

  1. Mudah difahami – penerangan dengan bahasa yang santai beserta penerangan bergambar dan juga video. Kalau tak faham jugak boleh direct whatsapp penulis..:)
  2. Teknik Rahsia – Macammana belajar 10 kod sahaja boleh main bermacam-macam jenis lagu popular.
  3. Jimat Masa & Tenaga – Tak perlu keluar duit minyak nak pergi kelas belajar gitar.
  4. Sesuai untuk semua peringkat umur.
  5. Harga Yang Murah – Hanya RM67 Sahaja.

 

Milikinya sekarang !

RM 67